Död åt rasism

Hittar till en VÄLDIGT rolig människas blogg idag, där han lägger ut VÄLDIGT roliga argument.

http://tobiasstruck.blogspot.com/2008/12/vad-r-det-fr-fel-p-rasism.html

Hur tänker man seriöst när man tänker sådär? Huvva. Jag överreagerar big time nu men är på bråkhumör och jag hatar världen och bla bla bla bla bla bla blaaaaaaaaaaaaa och jag kunde inte hålla käften, ok.

Svar; "Okej. Så nu kan tydligen FORSKNING bevisa att människor från andra länder är dummare än de från sitt eget land. Okej. Det är ju fullkomligt normalt. Man kan ju tycka att mänskligheten kommit lite längre än så. Eller borde ha gjort det iallafall.
"Sedan beror det också på att många invandrare tyr sig till sin egen, underutvecklade grupp, så att de hämmas i sin anpassning till samhället."
Javisst vadfan, alla invandrare är ju underutvecklade. Du är inte alls trångsynt och allmänt vanlig Svenson. Vad tror du att invandrare är? Håriga, skrikade, våldsamma turkar? Tror du faktiskt ärligt det själv?
 Och denna stora skillnad mellan raserna. Du är fan 1 % från aporna när det kommer till genetiken, vi människor är 1 % ifrån varandra. En jävla skillnad, nu ska vi hata varandra.
Sen om vi vita eller svenska eller whatever du nu räknar som 'utvecklade' och intelligenta - då var det ju jävligt bra av oss att invardera Afrika och ta dem svarta som slavar? Vi kommer in och tar över landet helt, låser in dem svarta, misshandlar dem och förstör. Utlänningar kommer lagligt in i landet. Och det ska vi ogilla.
Faktiskt, allt här i världen är inte fakta heller, och fint språk och svåra ord och bra källor. Det handlar om att faktiskt sluta vara så jävla egocentrisk och acceptera att alla är olika, kul om alla skulle gå omkring och vara som dig t ex, jomen GUD vad kul värld vi skulle ha. Verkligen. Hahahhaha.
Det är lätt för dig som bor i Sverige och faktiskt har det bra att tycka att det inte borde få komma folk hit för att dem faktiskt 'inte är flyktingar' Nej, men dem kan väl ha flyttat av andra anledningar?
Så trött man blir på denna rasism. Folk som tror sig vara bättre än andra."

Jävlar vad mkt det blev. HAHA. Men asså.. ja. Mobba mig inte. Yeah. Får se om han publicerar kommentaren. Om han inte gör det tar jag det som att han är rädd för att bråka m mig sååå :J






Kommentarer:

VAFAN VILL DU DÅ?!:

Jaha, vem faan är du då?:
Wanna be remembered by da maahf??

Om vi ska kunna söka upp dig och döda dig för att du är taskig måste vi ju veta din e-mail så aaah... if you would be so very kind.

Var kan vi trakassera dig?:

... Försvara dig bäst du vill. Vi har vattenpistoler.:

Trackback
RSS 2.0