Julkalender!

Alla stora bloggare verkar köra med julkalender just nu. Vi är inga stora bloggare så vi gör det INTE, men alltså tänk om vi gör det? Liksom.. vi har inga pris. Vi SKULLE kunna berätta ett dåligt skämt för varje lucka (skulle snart typ gå HELT out of line) SEN kom jag på den smarta idén.. varför ger vi inte maffian till alla som typ svarar rätt på en fråga eller nåt?! Sen kom jag på att vi är like 6 pers, eller 5, förlåt, men jag orkar inte räkna, och att dt finns 24 dagar till julen. Hm. Tricky. DÅ kom jag på; Varför itne ge alla en bit av ngn maffiamedlem? 8D

Typ.. tänk dig att du svarat rätt på en fråga och YES DU HAR VUNNIT I EN BLOGGKALENDER!! Glad i hågen går du hemma ohc sjunger MY heart will go on eller Last Christmas eller nåt och väntar på ditt lilla pris, sen blir du så glad när priset kommer så du springer ut i regn och rusk i bara strumporna till brevlådan och du tar in ditt fina lilla paket som ser så glatt ut, men var är det för röd sörja som rinner från den? Aja, det är säkert ingenting. Förväntansfullt lägger du det lilla paketet på en sidenkudde du sytt igårkväll, tänder levande ljus runtomkring. Försiktigt vecklar du upp pappret (som är blött och kladdigt i ena hörnet) och inuti är det en liten kartong. Du öppnar den lilla kartongen (som är VÄLDIGT röd och kladdig) och med ¨tindrande ögon ser du att innehållet består av.. Haleys stortå.
Jaha, tänker du lite sorgset, var det allt man fick, en tå. Jaha. Aha. VAd ska man göra med den då, kanske du tänker. Kanske att du inte har råd att göra ngt med den, så du tar lite snöre som du tar från dina strumpor och sen trär du stortån på snöret och sen mobbar alla dig för att du ahr en ruttnande stortå runt halsen. Så kan vi ju inte ha det.

Diskuterade bloggen med Jeff idag. Hon tror att ingen läser våran blogg för att vi bloggar FÖR MKT - ingen orkar läsa. Desutom skriver vi jämt så oseriöst. Är det så? Är det jobbigt att läsa en blogg som är uppdaterad ofta & som driver med allt och alla? Well, eller är det tvärtom? Alla som läser det här kan ju kommentera och säga vad ni tkr. (Inflikar att jeff hade ändrat åsikt sen).

Btw måste ni kolla på dem här filmerna. Jag skrattade så jag grät.

HAMSTER SOM FASTNAR I HJULET




RHAPSODY IN BAJS 












Kommentarer:
Postat av: Patrimaff

HAHAHA, JAG DÖR. JAG DÖR. JAG DÖR. Hamstern är ju bara så fin som den kan bli när det snurrar runt sådär, OMG OMG OMG, kärlek på den lilla hamstern vars hjärna är stekt <3 Och LÄTT att jag skulle kolla på Rhapsody In Bajs in real life, Robert Wells spelar ju SÅ fint och ser SÅ nöjd ut <3 ÅH ÅH ÅH, dessa klipp gjorde min kväll.

2008-12-03 @ 18:14:58
URL: http://fluffmaffian.blogg.se/

VAFAN VILL DU DÅ?!:

Jaha, vem faan är du då?:
Wanna be remembered by da maahf??

Om vi ska kunna söka upp dig och döda dig för att du är taskig måste vi ju veta din e-mail så aaah... if you would be so very kind.

Var kan vi trakassera dig?:

... Försvara dig bäst du vill. Vi har vattenpistoler.:

Trackback
RSS 2.0