LiSTEN UP, i GOT A STORY TO TELL

Eftersom jag är sjuk och den här veckan har gått åt till att ligga hemma och voja sig och skratta i feberhumor (en text om talgoxar visade sig vara YTTERST roande) tänkte jag nu att, LET'S BERÄTTA THE STORY OM THE MAHFIA.
Det var en gång en liten skola som låg i den lilla byn som lilla Gud glömde (fast vi älskar den ändå, DEN ÄR VÅRA HOADZ VAFAN). I den lilla skolan gick några små... ELEVER (spänningen stiger). I princip så kände the future maffian inte varandra så superbra, that I know of, eftersom nästan alla gick i olika klasser då va liksom typ så aaah.

MEN.

I sjuan skulle alla tre klasser splittras och alla ba; OMGTÄNKOMVIINTEHAMNARMEDNÅGRAKOMPSIARUÄÄÄÄÄH osv, och alla var skitupprörda och nästan döda, tro mig. Men frälsningen kom. I sjuan hamnade fem små onda flickor med maffiablod i samma klass och efter jullovet anslöt sig även en sjätte. Men först ett år senare, efter antalet äventyr tillsammans (eller flumattacker på lektioner, man kan se det hur som helst) började idén om en maffia växa fram. Eftersom den enda som var stark nog att bära bördan som maffiaboss på sitt huvud (literally) var DEN ALMIGHTY FLUFF (bördan skulle hon alltså bära i sitt hår, för där skulle det gosa in sig och föröka sig genom celldelning och leva lyckligt i alla sina dar, mmjaah då) så fick maffian få det supermystiska och skumma namnet Fluffmaffian.

 Srsly. Vem skulle INTE göra den här till maffiaboss?

Basically dödar vi väl vem du än vill ha dödad, uuum, jag och CillzMaff är utbildade seriemördare, vi gick en kurs i det på Södertörns folkhögskola med Al Qaida som ledare så vi har väl en hyfsad utbildning (och man fick en handduk när man avslutade den, så vill ni att vi ska tvätta era hundar är det väl i princip lugnt). Vill du skrämma folk rejält så ge folket numret till vår agency, PatriMaff sitter i växeln och svarar och pratar hotfullt om Twlight och Stephenie Meyer så på den fronten är vi också täckta. JenMaff är bossens sidekick som gör lite vad som helst, och vill du prata med the boss herself, så diskutera det med JenMaff först, det kan hända att bossen är upptagen och därför kväver dig med sitt hår om du stör. In the end, there's also JeffMaff. Hon... hon bara är.

Hoppas ni har fått ut nåt av detta. Nu ska HalesMaff titta på Queer as Folk för aaaaah det är liksom bästa programmet i världen och SÄGER DU EMOT SÅ HAR JAG EN MAFFIA OCH JAG ÄR INTE RÄTT FÖR ATT ANVÄNDA DEN.

PS: Vi klipper också gräsmattor. Tjugo kronor i timmen.


Kommentarer:
Postat av: Jenilita UTAN fotboja!

Snygg design!

2008-11-26 @ 14:22:13
URL: http://www.blonditamedmotboja.se

VAFAN VILL DU DÅ?!:

Jaha, vem faan är du då?:
Wanna be remembered by da maahf??

Om vi ska kunna söka upp dig och döda dig för att du är taskig måste vi ju veta din e-mail så aaah... if you would be so very kind.

Var kan vi trakassera dig?:

... Försvara dig bäst du vill. Vi har vattenpistoler.:

Trackback
RSS 2.0