Usch, fy och blä!

Skoldagen har varit helt okej. Cilla "the lucky bastard" fick ju gå hem efter 2 lektioner, pga hennes häst. (Det där lät fel) I alla fall...Hon hade ledigt på eftermiddagen xD
Idrotten- Vi försökte få ihop hela våran dans, det gick sådär. Men det kan faktiskt bli riktigt kul om alla kan lyssna på varandra och hålla takterna. Killarnas dans! Finns bara ett ord GENEALISKT! Deras dans är fan hur humoristisk och klockren som helst.
Ma- Satt brevid Anna, det blev inte mycket pluggande där, utan alla vi som satt därinne diskuterade om att våran skola har så höga krav på oss, att lärarna ger dåliga betyg. (Notera, att den nya rektorn även tyckte att vi hade för höga krav!) Han borde lixx kunna ändra på det, eftersom ja...rektorn= rektorn ffs!
Eng- Vi hade en vikare istället för den dryga Laila -.-' Vikaren var lite cool, tyckte jag. Hon är inte ett ånglok som kommer ilsket emot oss som Laila. Vi körde även "hänga gubbe" i slutet på lektionen. Vilket Laila aldrig skulle tillåta. Det här har varit den första engelska lektionen som har gått snabbt under höstterminen o.O
Lunch- Kebab med ris. Gillar inte kebab...Riset var unket.
Sv- Ritade klart min "stol teckning", den blev fail. Lyssnade mest på Kajsa när hon berättade om en bok som hon ska bokprata om. Annika (läraren) hade fan pms, under hela svenskan O.o Hon var så jävla irreterad. Det var även några som sjöng ur barnprogrammet Kalles klätterträd...Jag diggar det programmet^^ " 
"Mitt i stan bor en kille
som heter Kalle
och Kalle har ett träd.
Som han kallar sitt eget
han sitter där uppe
och drömmer och fantiserar om allt möjligt och om Emma.
Emma finns bara i fantasin
men hon är fin tänker Kalle.
Under trädet sitter morfar och läser tidningen
morfar tycker om att läsa om allting som har hänt.
Men Kalle han gillar att mest ligga stilla
på toppen och sakta gungas av vinden"
HIHI^^
So- Den var hur chill som helst. Jag och Kajsa gick iväg och snackade en massa om gymnasiet och grejs. Sedan kom det 3 tjejer som gick i 5-an som undrade om de fick vara där och dansa typ. De var typ galna O.O' De hoppade över varandra och typ drog varandra i srumporna. (De såg rätt små ut för att vara 5-or) Sen började de snacka med oss lite mera. När jag och Kajsa skulle tillbaka till klassrummet, så sa ena flickan:"Jag känner igen dig, du sjöng typ förut" Jag ba: Aa, hon sjöng *peka på Kajsa* Flickan: "Nej...Men asså jag känner igen dig *peka på mig* Så började hon sjunga "det vackraste" sedan sa hon: "DEN SJÖÖÖÖNG DUU! Jag: *DÖ O.O*
Trodde fan ingen kom ihåg mig sen jag sjöng den där låten, det var lixx i 6-an på skolavslutningen. Usch jag blev värsta skrämd! Skrärrad kom jag tillbaka till lektionen och Ersson undrade varföt jag svor, så Kajsa förklarade hela incidensen och självklart så började han flina så irreterat!
Efter skolan- Kajsa och jag stod och snackade tills min mamma kom och hämtade upp mig. Sedan sms bomade jag henne *Jag får bomba folk, eftersom jag ingår i maffian*

Ikväll blir det bio med pappa, ska se Saw 5. Snackade med Maggi på engelskan, hon sa att den var brutal. Me like brutala filmer<3 Fast jag tror även den kommer bli lite fail, eftersom Jigsaw är död och 4-an blev fail.

Kommentarer:

VAFAN VILL DU DÅ?!:

Jaha, vem faan är du då?:
Wanna be remembered by da maahf??

Om vi ska kunna söka upp dig och döda dig för att du är taskig måste vi ju veta din e-mail så aaah... if you would be so very kind.

Var kan vi trakassera dig?:

... Försvara dig bäst du vill. Vi har vattenpistoler.:

Trackback
RSS 2.0